Micromecenatge

cartell_micromecenatge_flama_baixa El dia 23 de juny naixia al coll d’Ares -entre el Ripollès i el Vallespir- un nou element com a símbol d’unitat dels Països Catalans: l’escultura Flama d’arrels, homenatge a la Flama del Canigó i els seus portadors, amb motiu dels 50 anys de la seva arribada al Principat. L’escultura ha set fruit de mesos d’il·lusió i d’esforços, entre els quals, també d’econòmics. El seu cost final ha estat d’11.996,23€, els quals volem obtenir amb aquesta campanya de micromecenatge que finalitzarà el 31 de març.
Acompanya l’escultura un faristol d’acer inoxidable amb la dedicatòria que podeu veure a l’esquerra.
A la part davantera d’aquest faristol s’hi soldarà una placa amb els noms gravats dels equips de foc, entitats, empreses i persones que facin l’aportació mínima per a aparèixer-hi. Com que l’espai de la placa és limitat, es donarà prioritat a les aportacions fetes pels equips de focs. Tanmateix, a la pàgina web www.tradicat.cat s’hi publicaran els noms de tots els aportadors que hi hagin donat consentiment.
S’han establert unes recompenses en funció de l’aportació:

  • 30€  Diploma
  • 45€  Diploma i auca de la Flama del Canigó
  • 60€  Diploma, auca i samarreta de l’escultura
  • A partir de 100€   Tot l’anterior i el nom gravat a la placa, de mida proporcional a l’aportació (200€, 300€, 400€…)
  • 200€  Per als equips de foc: diploma, llibre La Flama del Canigó i el logo del vostre equip gravat a la placa. (Si no s’hi vol posar logo, l’aportació pot ser de 100€.)
 • 500€  Diploma, llibre La Flama del Canigó i el logo de la vostra entitat o empresa gravat a la placa

Els ajuntaments que tinguin equip de foc local hauran de vehicular l’aportació per mitjà seu; si no, podran fer l’aportació ells directament.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

DÍPTIC INFORMATIU