Sopar Espectacle «La Guspira de la Flama»
Vic, 28 de maig de 2016
Lloc: Recinte Firal de El Sucre, Vic. Horari: a partir de del 8 del vespre.
Aperitiu de benvinguda amb:
Taula de Llonganissa de Vic amb Riera Ordeix, Vic
Taula d’embotits del porc amb Embotits Salgot, Aiguafreda
Taula de formatges d’Osona: Formatgeria Molí de l’Alzina de Cantonigròs,
Formatgeria Mas el Garet de Tona, Formatges de Muntanyola, Fundació AMPANS
Taula de cocs i coques dels Països Catalans: Fullats de Cotlliure, Coca de Recapte,
Panadó d’espinacs, panses i pinyons, Crespells de Ses Illes
Barra de cervesa Estrella Damm
Taula de vins i caves catalans:
Vins blancs:
Foranell, Celler Quim Batlle. DO Alella Ànima de Raimat, Celler Raimat. DO Costers del Segre Muscat de Sumarroca, Bodega Sumarroca. DO Penedès Naturalis, Celler de Batea. DO Terra Alta Parató Xarel·lo blanc, Celler Parató. DO Penedès Els Nanos blanc, Celler Mas Foraster. DO Conca de Barberà |
Vins negres:
Abadal Criança, Celler Abadal. DO Pla de Bages Panissars, Celler Espolla. DO Empordà Cap de Ruc, Celler Ronadelles. DO Montsant Mas Collet, Celler de Capçanes. DO Montsant Can Sais selecció, Celler Can Sais. DO Empordà Petits Pissarres, Celler Costers del Priorat. DOQ Priorat Xots dels Aspres, Celler Vinyes dels Aspres. DO Empordà Puntils, Cooperativa de Garriguella. DO Empordà |
Vins rosats:
Annel, Celler Pere Guardiola. DO Empordà Rosat de Llàgrima, Celler Mas Comtal. DO Penedès |
Caves:
Essential Xarel·lo, Caves Juvé i Camps. DO Cava Parxet Brut Nature, Caves Parxet. DO Cava Llopart Integral Brut Nature, Caves Llopart. DO Cava Pere Ventura Brut Nature, Caves Pere Ventura. DO Cava Carles Andreu Brut Nature, Celler Carles Andreu. DO Cava |
Sopar del Congrés
Menú
Amanida verda de l’hort amb conserves
Mar i muntanya de pilotilles amb sèpia
Braç de gitano de nata cremat
Postres de músic amb fruita seca de Borges i Ratafia Bosch
Vi blanc, L’Alba 205, Celler Heretat Mas Tinell. DO Penedès
Vi negre, Arte 2013, Celler Heretat Mas Tinell. DO Penedès
Cava brut Real Reserva, Celler Heretat Mas Tinell. DO Cava
Aigües minerals Fontdor-Vichy Catalán
Selecció de cafès i infusions de Cafès Gener
Espectacle «La Guspira de la Flama»
Música, Acrobàcies, Teatre, Poesia, Mostra de glosadors, Dansa, etc.
Parlaments per part de les personalitats
Distincions i homenatges
Relleu de la Barretina d’Or
Arribada de la Flama del Canigó
Guions: Jordi Lara, Xavier Capdevila i Oriol Rodriguez Artola
Direcció artística: Pep Tines
Direcció musical: Esteve Molero
Músiques originals i arranjaments: Xavier Capdevila
Coreografies: Companyia de dansa Km-0
Creació de mapping: Albert Sitges
Actriu principal: Gisel·la Figueras
Cantant: Gemma Humet
Orquestra: L’Experimental Catalana
Acrobàcies: Silosenomecuelgo
Glosadors: Carolino, Ferri i Immaculada Tubau, acompanyats de Guida Sellarès
Cos de dansa: Anna Asensio, Alba Soler, Cristina Soley i Esbart Sant Genís de Taradell
Concert central de L’Experimental Catalana i Gemma Humet
Recreació de la regeneració de la flama
Evocació al Pirineu, Els segadors i Des d’aquí dalt (cançó inèdita de Xavier Capdevila i lletra de Jordi Lara)
Himne de la flama del Canigó (lletra A.Pujol i música de Jaume Pons)
Himne dels Focs de Sant Joan (lletra de Joan Maragall i música de Dom Odiló Planàs)
El General Moragues (de Xavier Capdevila) amb Cia. de dansa Km-0 i Esbart Sant Genís
Danses dels Països Catalans amb l’Esbart Sant Genís i coreografies de Cia. de dansa Km-0
Alegries de la terra (de Néstor Jimenez)
Homenatge a Jordi Barre (amb Isabel Castro)
Ball i danses participatives (amb Guida Sellarès)
Descarrega’t el Llibret del Congrés i Simposi
Durant la tarda, hi hauran parades i exposicions. Al vespre es celebrarà l’acte principal. Es tracta d’una vetllada en la que, mentre se serveix el sopar, hi ha actuacions musicals i artístiques, parlaments, la representació de l’Arribada de la Flama del Canigó, distincions i lliuraments de guardons, etc.
El preu per persona és de 35 €. Cal fer la inscripció anticipada.